Gezin & rechtsbijstand

Zorg voor je gezin, zorg voor de toekomst

De juiste gezinsverzekering kiezen, is één van de belangrijkste beslissingen die je maakt. Het is meer dan enkel een vangnet, het is een investering in de veiligheid en zekerheid van de mensen die je het meest dierbaar zijn. Of het nu gaat om dekking voor medische kosten, een ongeval of een andere onverwachte tegenvaller. Een goede gezinsverzekering geeft je gemoedsrust en helpt je om financiële lasten te dragen in tijden van nood.

FOLF11802

Gepersonaliseerde polissen afgestemd op de behoeften van jou en je gezin

Sterke klantenbetrokkenheid

Decennialange expertise en persoonlijke benadering

Betrouwbare en snelle schadeafhandeling

Ontdek een wereld van comfort en zekerheid

Vanbreda Soenen is meer dan een verzekeringsmakelaar, we zijn een partner die je steunt bij elke stap van het leven. We beschermen je tegen onvoorziene omstandigheden en helpen je groeien. Met onze gezinsverzekering kan je gerust zijn in de wetenschap dat je dierbaren beschermd zijn, ongeacht wat er gebeurt.

Of het nu gaat om een noodgeval, een ongeluk of een verandering in je levensomstandigheden, wij geven je de ondersteuning en de financiële dekking die je nodig hebt.

Onze troe­ven

Gezins­ver­ze­ke­rin­gen op maat van jou en je gezin

Ieder gezin is anders, daarom bepaal jij hoe je verzekering eruit ziet. Onze adviseur stelt een op maat gemaakt pakket samen, dat past bij jouw gezinssituatie en budget.

Betrouw­ba­re en snel­le schadeafhandeling

In tijden van nood is het laatste wat je wil gedoe met verzekeringsclaims. Onze experts staan voor je klaar om je claim efficient te behandelen en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer op de been bent na een ongeluk of noodgeval.

Samen bou­wen aan een bete­re toekomst

Wij bouwen sterke relaties uit met onze klanten. We bieden niet enkel bescherming op korte termijn, maar investeren in lange termijn relaties en het welzijn van jou en je gezin.

Dicht­bij huis

Je hoeft niet ver te rijden voor een persoonlijk gesprek. Kom gerust langs in ons lokaal kantoor voor een praatje of als je vragen hebt. Ons toegewijde team staat voor je klaar.

Jaren­lan­ge ervaring

Wij ontwikkelden een diepgaand begrip van de behoeften en zorgen van onze klanten. Ons team is op de hoogte van de laatste evoluties in de verzekeringsbranche en streven ernaar om jou van de best mogelijke service te voorzien.

Bereid je voor op alles wat het leven in petto heeft

Het leven is onvoorspelbaar en kan soms uitdagend zijn. Daarom is het van belang om goed voorbereid te zijn op onverwachte tegenslagen. Of het nu gaat om inkomensverlies, een plotselinge invaliditeit of een juridisch geschil, wij staan voor je klaar om je te helpen en je de gemoedsrust te geven die je verdient.

Met onze uitgebreide verzekeringsmogelijkheden ben je altijd beschermd, zodat je met een gerust hart kan genieten van al het goede dat het leven te bieden heeft. Wij zijn er om jou te ondersteunen bij de uitdagingen die op je pad komen.

Onze oplossingen

Onze experts creëren oplossingen op maat voor elk individu of gezin. We stellen je verzekeringsportefeuille nauwlettend samen zodat je enkel betaalt voor de dekking die voor jou en je familie relevant is. Zo ben je zeker dat je niet onder- of oververzekerd bent, maar precies de juiste bescherming geniet.

Fami­li­a­le verzekering

Deze verzekering beschermt je tegen mogelijke aansprakelijkheid bij schade aan derden. Kort samengevat dekt deze polis de financiële gevolgen als jij, een familielid of zelfs een huisdier schade toebrengt aan een ander persoon of zijn eigendom.

Van kleine ongelukken, zoals een gebroken raam tijdens een potje voetbal, tot grotere incidenten, zoals een ongeluk veroorzaakt door een losse dakpan - een familiale verzekering vangt dit op.

Onge­val­len­ver­ze­ke­ring

Een goede ongevallenverzekering geeft je financiële steun bij ongevallen die letsel veroorzaken. Het vangt de kosten op van medische behandelingen, een ziekenhuisverblijf, revalidatiezorg en compenseert zelfs inkomensverlies.

Of je ongeluk nu thuis, op het werk of tijdens een recreatief uitje voorvalt, je bent zeker dat je de hulp krijgt die je nodig hebt.

Ande­re polis­sen voor jou en je gezin

Of je nu de financiële zekerheid van je dierbaren wil waarborgen bij overlijden of invaliditeit, bescherming zoekt tegen onvoorziene omstandigheden tijdens een reis, of juridische ondersteuning nodig hebt, onze verzekeringsoplossingen bieden de ondersteuning die je zoekt.

Voor een veilig vangnet en onmiddellijke bijstand, 24 op 7, wij staan voor je klaar. Wat het leven je ook brengt.

CTA Image

Bescherm van­daag wat echt belang­rijk is, voor een zor­ge­lo­ze morgen

Start jouw pad naar zekerheid en gemoedsrust. Geniet van het comfort van een aangepaste gezinsverzekering

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.