Hospitalisatie

Gezond verzekerd: jouw hospitalisatiepartner

Een goede ziekenhuisverzekering is meer dan een polis, het is een toegewijde metgezel, die financiële lasten verlicht en de focus terugbrengt op wat echt belangrijk is, jouw welzijn. Of het nu gaat om kosten voor een ambulante behandeling, een ziekenhuisopname of chirurgie, onze polis geeft je de steun die je nodig hebt. Zo kan jij met volle teugen van het leven genieten, wetende dat onverwachte medische kosten gedekt zijn.

JOSEF13750

Uitgebreide dekking voor zowel routine- als acute medische zorg

Verzekeringsplan op maat gemaakt

Snelle en eenvoudige claimverwerking

Extra voordelen ten opzichte van een verzekering bij een ziekenfonds

De extra voordelen van ons partnership

Vanbreda Soenen is de loyale bondgenoot tijdens je gezondheidsperikelen. Ons toegewijde team staat garant voor een uitstekende klantenservice. Bovendien maakt onze diepgaande kennis van de gezondheidssector ons tot de ideale partner van je hospitalisatieverzekering.

Onze troe­ven

Uit­ge­brei­de dek­king aan­ge­past aan je unie­ke situatie

Elke individuele gezondheidssituatie is anders. Daarom geloven we in een flexibele aanpak zodat je een polis krijgt op maat van je behoeften en die van je gezin.

Per­soon­lij­ke opvol­ging dicht­bij huis

Ons team staat altijd paraat om je te begeleiden en ondersteunen. Bij ons ben je geen nummer, we kennen jou en je persoonlijke situatie. Vooral in lastige tijden is persoonlijk contact belangrijk. Kom praten met een vertrouwd gezicht in ons lokaal kantoor.

Samen bou­wen aan een bete­re toekomst

Wij bouwen sterke relaties uit met onze klanten. We bieden niet enkel bescherming op korte termijn, maar investeren in lange termijn relaties en het welzijn van jou en je gezin.

Snel­le en een­vou­di­ge claimverwerking

Gezondheidsproblemen zijn al stressvol genoeg zonder de extra druk van hoge kosten. We staan klaar om je zo snel en efficiënt mogelijk bij te staan, zodat jij je kan focussen op je herstel.

Gun­sti­ge­re hos­pi­ta­li­sa­tie­ver­ze­ke­ring dan bij een ziekenfonds

Geniet van uitgebreidere voordelen dan bij traditionele ziekenfondsverzekeringen. Denk hierbij aan voordelige premies, een vergoeding voor verblijf op een éénpersoonskamer en een uitgebreidere dekking.

Slimmer kiezen, beter beschermd

Hoewel ziekenfondsen vaak aantrekkelijke premies hebben, bieden ze meestal een beperkte dekking, stijgen ze met de leeftijd en moet je vaak een extra deel van de kosten dragen als je in een ziekenhuis voor een éénpersoonskamer kiest. Die beperkingen heb je niet als je kiest voor Vanbreda Soenen.

Bij Vanbreda Soenen geniet je van de vele voordelen van ons uitgebreid netwerk aan verzekeraars, van concurrerende premies tot uitgebreide dekkingsopties die volledig samengesteld zijn aan je persoonlijke situatie en levensstijl.

Onze oplos­sin­gen

Hos­pi­ta­li­sa­tie­ver­ze­ke­ring

Onderschrijf een hospitalisatieverzekering die verder gaat dan enkel ziekenhuisopname en medische kosten. Overleg met je adviseur wat je belangrijk vindt en verkrijg een aangepaste polis aan de behoeften van jou en je gezin.

Groeps­ver­ze­ke­ring

Heb je een groepsverzekering via je huidige werkgever? Wat gebeurt er als je je baan verliest, met pensioen gaat of van werkgever wisselt? Wettelijk gezien mag je de door je werkgever afgesloten hospitalisatieverzekering individueel verderzetten. Jammer genoeg gaat je premie dan vaak de hoogte in.

Bij ons hoef je je daar geen zorgen over te maken. Overleg met een expert wat de opties zijn en geniet bovendien van aanvullende dekkingen bij de verzekering van je werkgever.

CTA Image

Ver­ze­ker je gezond­heid vandaag

Geniet van het leven, Vanbreda Soenen staat voor je klaar als het wat minder gaat.

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.