Transport & logistiek

Verzekeringen voor een dynamische sector

Of je nu vrachtwagens door heel Europa laat rijden of een vloot autobussen beheert, je wilt dat alles soepel verloopt. Daarom vraagt het verzekeren van professioneel transport van goederen en personen om een totaaloplossing op maat van jouw bedrijf. Kortom, bij Vanbreda Soenen zit je aan het stuur van je transportverzekering!

UUF004456

Specialisatie

Betrokkenheid

Oplossingsgericht / maatwerk

Prijsgarantie / benchmarks

Begeleiding op het gebied van preventie

Transparantie

Duurzame samenwerking

De contactpersonen bij Vanbreda Soenen spreken jouw taal. In het begrijpen van jouw bedrijf, je zorgen, het beheren van je contracten en het afhandelen van je schadegevallen hebben wij expertise.

Dankzij onze uitstekende reputatie hebben we in de loop der jaren partnerschappen opgebouwd met nationale en internationale verzekeraars. Onze betrokkenheid bij onze klanten, onze ervaring, onze daadkracht en onze commerciële instelling uiten zich in een sterke onderhandelingspositie.

Een goede relatie en wederzijds vertrouwen tussen zowel de verzekeraar, de makelaar als de klant zijn essentieel voor een duurzame samenwerking.

Bovendien denken we proactief mee over nieuwe ontwikkelingen in de transport- en bussector en zoeken we samen met alle betrokken partijen naar passende oplossingen.

Daarnaast is voorkomen nog altijd beter dan genezen, ook bij schadegevallen. Met behulp van gepersonaliseerde rapporten identificeren we de knelpunten en helpen we je gerichte preventieacties te ontwikkelen. Kortom, we doen er alles aan om jou en je team met een gerust hart de weg op te laten gaan!

I Stock 1222764950

Onli­ne platform

Tot slot willen we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. MyBroker is ons online platform waarmee we tegemoetkomen aan de digitale verwachtingen van de klant. Via MyBroker volg je jouw dossier altijd en overal online op.

We horen graag jouw verhaal en wisselen graag van gedachten hierover.

Kies voor maat­werk van jouw transportverzekering

Bur­ger­lij­ke aan­spra­ke­lijk­heid (BA) auto

Deze polis is bedoeld voor auto's, bestelwagens, vrachtwagens en andere voertuigen. Bij een ongeluk dekt het de schade aan derden wanneer de bestuurder aansprakelijk is.

Omni­um­Cas­co-ver­ze­ke­ring

De omniumverzekering voor zakelijke voertuigen dekt de materiële schaderisico's waarbij je vrachtwagen, bestelwagen of ander voertuig betrokken kan zijn. Dit omvat onder andere de waarborgen eigen schade, brand, diefstal, glasbreuk, materiële schade door natuurrampen en sleepkosten na een ongeval.

Arbeids­on­ge­val­len

Als je personeel in dienst hebt, ben je wettelijk verplicht om een arbeidsongevallenverzekering af te sluiten.

CMR-ver­ze­ke­ring

Wat gebeurt er als je een deel van je lading verliest, beschadigt of te laat levert? Met een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering of CMR-verzekering bescherm je jouw bedrijf tegen financiële schade in dergelijke situaties.

Bur­ger­lij­ke aan­spra­ke­lijk­heid (BA Onderneming)

Deze polis dekt de schade veroorzaakt aan derden tijdens het uitvoeren van je activiteiten.

Rechts­bij­stand

Een rechtsbijstand is essentieel voor jouw onderneming. Bij juridische geschillen kan je bedrijf zich volledig laten gelden, zonder financieel ten onder te gaan.

Cyber­ver­ze­ke­ring

Zelfs met de beste software is een cyberincident of cyberaanval niet volledig uitgesloten. Een cyberverzekering voor bedrijven dekt schade door bijvoorbeeld hacking en biedt op maat gemaakte bijstand via IT-specialisten, juristen en crisisconsultants.

Lees meer

Brand­ver­ze­ke­ring

Wat gebeurt er als er brand uitbreekt in de opslagruimte waar je eigen goederen of die van een klant zijn opgeslagen? Met een aangepaste brandverzekering beperk je de schade aanzienlijk.

CTA Image

Bespreek samen met ons een verzekeringsoplossing!

Bij Vanbreda Soenen zit jij mee aan het stuur van jouw verzekeringen.

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.