Voertuig & vloot

De vlootverzekering die jouw bedrijf ondersteunt

Je wilt dat je bedrijf soepel draait, en je vervoermiddelen nog meer. Of je nu personenwagens van je bedrijf beheert of vrachtwagens door heel Europa laat rijden: je zorgt het beste voor jezelf met een grondig en uitgebreid risicobeheerplan voor je voertuigen. De vlootverzekering van Vanbreda Soenen helpt je zonder problemen van A naar B.

AMWF00198

Exclusieve Vanbreda Soenen-vlootverzekering & -polisopstelling

Efficiënte administratie dankzij volmachten

Heldere schaderapportages

Digitale schadeaangifte- en opvolgingstools

Advies afgestemd op jouw bedrijf

Implementatie van digitale processen voor verhoogde efficiëntie

Bescherm je mobiele activa

We zijn tegenwoordig meer dan ooit onderweg. Auto, trein en bus zijn al lang niet meer de enige transportmiddelen die ons naar onze bestemming brengen. We verplaatsen ons nu ook op e-bikes en handige deelsteps. Mobiliteit ontwikkelt zich razendsnel. Je hebt daarom een verzekering nodig die zich aanpast.

De verzekeringsoplossingen voor alle soorten mobiliteit zijn er voor jou en je team in het verkeer. Ze beschermen fietsers, maar ook gebruikers van een step, personenwagen, bestelwagen en vrachtwagen.

Vanbreda Soenen stuurt jou en je team veilig de weg op met een allesomvattende benadering van je mobiliteitsrisico's. Dankzij volmachten bij verschillende verzekeraars stellen we je vlootverzekering zelf op - zodat je meteen alle verzekeringsbewijzen in handen hebt!

Daarnaast brengen we samen met je verzekeraar je huidige preventiebeleid in kaart en passen het aan indien nodig. We bieden verschillende oplossingen tegen de scherpst mogelijke tarieven en houden alle actieplannen actueel. Zo zorgen we voor een up-to-date en dynamisch vlootbeleid voor jouw bedrijf!

Ver­ze­ke­rin­gen voor ver­schil­len­de risico’s

Bur­ger­lij­ke aan­spra­ke­lijk­heid (BA-dek­king)

De verplichte basisverzekering voor auto's, bestelwagens, vrachtwagens en andere voertuigen. In geval van een ongeluk dekt deze verzekering de schade aan derden wanneer de bestuurder (of passagier) aansprakelijk is. Praat ook met ons over alternatieve aansprakelijkheidsverzekeringen om je voertuig en je vloot optimaal te beschermen.

Omni­um­ver­ze­ke­rin­gen

Een omniumverzekering is er voor schade aan je eigen voertuig door een ongeval. Kies voor een complete aanpak door een cascoverzekering te combineren met een omnium voor werkmateriaal. Zo zijn je voertuig en werkmateriaal optimaal beschermd. Voor een grote vloot bieden we alternatieve oplossingen aan.

Rechts­bij­stand

Rechtsbijstand is een echte noodzaak voor je onderneming. In geval van juridische geschillen kan je bedrijf zich volledig verdedigen zonder financiële risico's. Breid de basisgaranties eventueel uit met een uitgebreide dekking voor verschillende rechtsgebieden.

CMR-ver­ze­ke­ring

Wat als je een deel van je lading verliest, het beschadigd raakt of het te laat levert? Met een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering, ook wel CMR-verzekering genoemd, bescherm je je onderneming tegen financiële schade in dergelijke situaties.

Ver­ze­ke­rings­op­los­sin­gen voor nieu­we vervoermiddelen

We zoeken naar verschillende verzekeringsoplossingen voor je rijdend kapitaal, waaronder ook voor nieuwe vervoermiddelen. Kies bijvoorbeeld voor een fietsverzekering en een verzekering voor autodelen en carpooling.

CTA Image

Vei­lig van A naar B? Kies voor Van­b­re­da Soenen!

Bij Vanbreda Soenen zorgen we ervoor dat je op een veilige en eenvoudige manier de weg op kunt. We stroomlijnen de administratie en ontwikkelen een op maat gemaakte vlootpolis die door ons efficiënt wordt beheerd. Onze deskundige adviseurs ondersteunen je met gericht advies en stellen duidelijke schaderapporten op.

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.