Mobiliteit

Veilig onderweg: verzekeringen voor zorgeloos reizen

Er gaat niets boven de vrijheid van de open weg, of je nu dagelijks pendelt, regelmatig roadtrips maakt of gewoon graag geniet van een ritje. Maar als het onverwachte gebeurt, wil je de zekerheid hebben dat je gedekt bent. Onze verzekeringsoplossingen zijn ontworpen om je te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen variërend van een auto-ongeluk tot pech onderweg en andere ongewenste situaties. Ontdek de flexibiliteit van onze polissen die aansluiten bij jouw levensstijl. Reis gerust en geniet van elke kilometer.

AMWF00198

Uitgebreide bijstand en 24/7 ondersteuning

Flexibele dekkingen aangepast aan jouw levensstijl

Compleet verzekeringspakket voor mobiliteit

Betrouwbare en snelle afhandeling van schade

Vertrouwde expert bij jou in de buurt

Het verschil van een kwalitatieve verzekering

Bij Vanbreda Soenen gaan we verder dan het aanbieden van standaard verzekeringen. Wij zijn jouw partner in mobiliteit en veiligheid op de weg. Onze polissen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van bestuurders, ongeacht welk type voertuig ze besturen. We begrijpen dat elke situatie anders is, daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die aansluiten bij je specifieke behoeften.

Onze troe­ven

Een per­soon­lij­ke aanpak

We nemen de tijd om je behoeften, verwachtingen en zorgen te begrijpen en in kaart te brengen. Onze dienstverlening draait om jou en wat jij belangrijk vindt.

Loka­le expertise

Geniet van het gemak van je lokale verzekeringsmakelaar. Kom gerust langs met vragen of voor een persoonlijk gesprek. Bij de familie Vanbreda Soenen ben je altijd welkom.

Een polis op maat

Ons toegewijde team staat klaar om een polis op maat te ontwerpen. Van het type voertuig waarmee je rijdt, tot de afstanden die je aflegt en de frequentie van je reizen; elk aspect nemen we in aanmerking om een gepersonaliseerde oplossing te bieden.

Betrouw­ba­re en snel­le afhan­de­ling van schade

Onze klanten weten dat ze op ons kunnen rekenen. Van het moment dat je de schade meldt tot het moment dat de claim is afgehandeld, kan je rekenen op onze volledige ondersteuning en begeleiding.

Jaren­lan­ge expertise

We zijn al vele jaren toonaangevend in de branche, dankzij onze uitgebreide kennis en vaardigheden. Iedere dag weer zetten we deze kennis en expertise in om onze klanten te voorzien van de best mogelijke service.

De vrijheid om onbezorgd te reizen

Met onze polissen hoef je je geen zorgen te maken over beperkingen of beperkte dekking. Je kan onbezorgd reizen, waar en wanneer je wil, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onvoorziene problemen onderweg. Geniet van de vrijheid en ontdek nieuwe plaatsen, wij zorgen voor de rest.

Onze oplos­sin­gen

Ver­ze­ke­rin­gen voor elk voertuig

Of je nu een personenauto, motor, caravan of woonboot hebt, wij hebben de juiste verzekering voor jou. Onze mobiliteitsverzekeringen zijn geschikt voor alle soorten voertuigen ongeacht het type of model. Met onze uitgebreide polissen dek je als bestuurder niet alleen jezelf, maar ook je voertuig, schade aan derden, pechverhelpingskosten en zelfs rechtsbijstand indien nodig.

Een com­pleet ver­ze­ke­rings­pak­ket mobiliteit

Ontdek een complete reeks verzekeringsoplossingen afgestemd op jouw rijgedrag. Van burgerlijke aansprakelijkheid en omnium tot bestuurders en bijstandsverzekeringen, wij bieden uitgebreide dekking voor alle soorten bestuurders en voertuigen.

Kortom, geniet zorgeloos van jouw avontuur op de weg met aangepaste polissen die een allesomvattende dekking bieden.

CTA Image

Zor­ge­loos rei­zen begint hier

Bescherm je vrijheid op de weg en ervaar het verschil dat een kwaliteitsverzekering maakt.

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.