Woning

Bescherm je huis en je thuis

Een appartement of woning is meer dan een gebouw, het is een thuis, een veilige haven, en een plaats vol dierbare herinneringen. Dit kostbare bezit beveiligen met de juiste verzekeringen is niet alleen verstandig, maar onmisbaar. Een goede verzekering geeft jou en je gezin gemoedsrust. Het biedt zekerheid bij onvoorziene omstandigheden zoals brand, stormschade, inbraak en andere tegenslagen.

SBOF03240

Persoonlijke dienstverlening in je lokaal kantoor

Oplossingen op maat van je specifieke behoeften

Snelle verwerking van claims en onmiddellijke bijstand

Woonverzekeringen op maat: jouw thuis, jouw keuze

Bij Vanbreda Soenen geloven we in de kracht van individualiteit en begrijpen we dat elke woning net zo uniek is als de eigenaar. Daarom is ons beleid niet “one size fits all.” In plaats daarvan passen we elke polis aan je specifieke behoeften en omstandigheden aan. Zo krijgen de zaken die voor jou belangrijk zijn, de nodige dekking.

Wij focussen op een kwalitatieve dienstverlening en persoonlijk contact. We kennen onze klanten en hun behoeften. Jij staat bij ons centraal. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde klant.

Onze troe­ven

Jaren­lan­ge expertise

Met meer dan 80 jaar ervaring in de verzekeringssector, weten we precies wat nodig is om jouw woning te beschermen.

Maat­werk

Onze verzekeringsexperts bepalen samen met jou de juiste dekking op basis van je behoeften en budget.

Bij jou in de buurt

Profiteer van de nabijheid van je lokaal verzekeringskantoor. Wip even binnen voor een gesprek of als je vragen hebt. Onze deur staat altijd voor je open.

Uit­ge­breid verzekeringsnetwerk

Reken op de slagkracht en expertise van de grootste onafhankelijke Belgische makelaar en risicoconsultant Vanbreda Risk & Benefits.

Snel­le en betrouw­ba­re afhan­de­ling van claims

In geval van schade staan we 24/7 voor je klaar om snel en efficiënt te helpen.

Onbezorgd wonen: de ideale verzekeringsoplossingen

Ontdek welke verzekeringen een veilige en zorgeloze woonomgeving garanderen. Van bescherming tegen onverwachte gebeurtenissen tot oplossingen op maat voor diverse woonsituaties, samen vinden we de sleutel tot onbezorgd wonen.

Onze oplos­sin­gen

Brand­ver­ze­ke­ring

Een brandverzekering biedt bescherming tegen tal van risico’s zoals brand, waterschade, stormschade en zelfs glasbreuk. De polis is geschikt voor een breed scala aan woonruimtes en gaat verder dan alleen je huis, het omvat ook je persoonlijke bezittingen, kostbaarheden, en als je wil, zelfs je tuin. Onze brandverzekering is een uitgebreide oplossing die zich aanpast aan je levensstijl, je waardevolle bezittingen beschermt en je gemoedsrust geeft.

Dief­stal­ver­ze­ke­ring

Een inbraak in je woning is een beangstigende ervaring. Het is een inbreuk op je privéomgeving en het gaat meestal gepaard met verlies van waardevolle voorwerpen. Met een diefstalverzekering bescherm je jezelf tegen de financiële gevolgen bij diefstal. De polis vergoedt gestolen eigendommen en dekt schade aan je woning als gevolg van een inbraak en andere verliezen.

Verminder stress en ongemak bij diefstal. Reken op onze onmiddellijke bijstand en een snelle afhandeling van je claim.

Ver­ze­ke­rin­gen voor ver­huur­ders & huurders

Ver­huur je pand met het vol­ste vertrouwen

Als verhuurder sta je voor diverse uitdagingen, variërend van wanbetaling, tot onvoorziene schade of voortijdige beëindiging van huurcontracten. Wanneer een huurder de huur niet meer betaalt en minnelijke schikkingen vruchteloos blijken, kan een gerechtelijke procedure aanzienlijke kosten met zich meebrengen.

Dek je in met een polis verhuurder en bespreek je belangen met onze expert. Met een polis afgestemd op jouw behoeften als verhuurder ben je optimaal beschermd in diverse scenario’s.

Geniet zor­ge­loos van je huurwoning

Als huurder heb je nood aan een verzekering die is afgestemd op jouw unieke behoeften en die je gemoedsrust geeft. Als huurder beland je soms in ingewikkelde situaties waarbij je niet altijd op de hoogte bent van je rechten of plichten. Wat doe je als je voor onverwachte kosten of inkomensverlies komt te staan?

Een polis huurder gaat verder dan de dekking voor brand- of diefstalverzekeringen. Vertrouw op onze flexibele en op maat gemaakte polissen die afgestemd zijn op jouw specifieke behoeften als huurder.

Op zoek naar advies op maat van jouw situatie?

Of je nu in een appartement woont, een rijtjeshuis of een vrijstaande woning, er zijn verzekeringsoplossingen op maat die passen bij je unieke woonsituatie. Van opstal- en inboedelverzekeringen die je beschermen tegen onverwachte schade aan je huis en inventaris, tot aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekeringen die je verdedigen tegen juridische problemen.

Elk van deze polissen bieden een bepaalde mate van bescherming die je gemoedsrust geeft. Laat de zorgen en stress achter je en win advies in voor jouw specifieke situatie.

CTA Image

Ver­ze­ker je thuis, ver­ze­ker je rust

Sluit je aan bij de Vanbreda Soenen familie, en bescherm vandaag nog wat voor jou het meest waardevol is.

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.