Retail

Totaalservice voor jouw retailonderneming

Als eigenaar van een retailbedrijf krijg je te maken met diverse unieke uitdagingen en risico's. Schade aan je winkel door brand of wateroverlast kan de kosten snel doen stijgen. Bovendien loop je het risico dat klanten gewond raken en je tijdelijk niet kunt ondernemen. Naast fysieke, materiële en financiële schade is je bedrijf ook vatbaar voor cyberfraude. Bescherm je bedrijf tegen diverse risico's met op maat gemaakte polissen, ook als franchisenemer.

JLPSF11920

Ruime ervaring in de retailsector

Collectieve polissen: hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen

Verzekeringspakket aangepast aan je bedrijf, ook voor franchise

Hoge klantgerichtheid

JLPSF08296

Gemoeds­rust tegen de scherp­ste prijzen

Als ondernemer weet je precies hoe je je klanten de beste service biedt. Maar weet je ook hoe je jouw bedrijf het best beschermt tegen mogelijke schade? Maximaliseer verzekeringsgaranties en profiteer van de beste premies door het juiste advies en goede begeleiding.

Bij Vanbreda Soenen hebben we ons al jarenlang gespecialiseerd in verzekeringsoplossingen voor de retail- en franchisesector.

Onze sterke punten

Uitgebreide kennis van de retailsector

Dankzij onze ruime klantenkring en jarenlange ervaring in de retailsector, zijn we goed op de hoogte van alle mogelijke risico's en uitdagingen. We brengen deze duidelijk in kaart voor elk bedrijf.

Scherp geprijsde polissen

Vanwege de sterke marktpositie van Vanbreda Soenen, kunnen we collectieve polissen opstellen van zeer hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven. Bovendien kunnen we voor elk bedrijf op maat gemaakte clausules opstellen om de dekking te versterken.

Snelle respons bij schade

Klanten staan bij ons altijd op de eerste plaats en we doen er alles aan om hen snel en effectief advies en begeleiding te bieden. Onze klantgerichtheid is ongeëvenaard.

Dankzij onze uitgebreide klantenkring en onze Vanbreda-groep, profiteer je enerzijds van zeer scherpe prijzen door collectieve polissen en anderzijds van maatwerk waar nodig.

Diverse risico's, unieke oplossingen

Je bedrijf verandert voortdurend en dat zorgt ervoor dat je verzekeringsbehoeften dikwijls wijzigen. Je persoonlijke accountmanager van Vanbreda Soenen helpt je bij het vinden van de juiste verzekeringsoplossingen. Samen met jou bekijken jullie regelmatig je verzekeringsdossier om het, indien nodig, bij te stellen.

Onze oplos­sin­gen

Brand­ver­ze­ke­ring

Bescherm je pand en je producten. Als retailer ben je grotendeels afhankelijk van je gebouw en je goederen. Bescherm ze tegen schade door brand, explosie, natuurrampen of een andere soort schade met een brandverzekering. Bij schade kan het financiële kostenplaatje vaak hoog oplopen, maar met de juiste verzekering beperk je die verliezen.

Lees meer

Ver­ze­ke­ring bedrijfsschade

Een ongelukkige gebeurtenis kan de activiteiten van je bedrijf voor een bepaalde periode stilleggen, wat al snel resulteert in een aanzienlijk financieel verlies. Een goede dekking van die bedrijfsschade met een voldoende lange uitkeringstermijn biedt uitkomst.

Lees meer

Aan­spra­ke­lijk­heids­ver­ze­ke­ring

Bezoekers van je onderneming kunnen gewond raken door een onvoorziene gebeurtenis. Maar ook jouw medewerkers kunnen onbedoeld schade toebrengen aan derden tijdens hun werk. Verzeker jezelf en je bedrijf tegen aansprakelijkheidsrisico's met een polis die op maat is van je organisatie.

Lees meer

Frau­de­ver­ze­ke­ring & Cyberverzekering

Bescherm je bedrijf tegen fraude en cybercriminaliteit. Je onderneming kan ook verlies lijden door andere situaties zoals diefstal, fraude en cybercriminaliteit.

Een fraudeverzekering beschermt je bedrijf tegen financiële schade als gevolg van fraude door derden of je eigen personeel. Denk bijvoorbeeld aan diefstal, verduistering, valsheid in geschrifte en andere handelingen die je bedrijf opzettelijk schade berokkenen.

Cyberveiligheid is een essentieel aandachtspunt voor elk bedrijf. Een cyberverzekering dekt je bij een datalek, cyberaanval, GDPR-schending of ander type cybercriminaliteit. Ook kun je rekenen op directe hulp bij phishing of hacking.

Lees meer

Ver­ze­ke­rin­gen op maat

Tot slot heeft elk bedrijf nog zijn specifieke uitdagingen. Onze experts van Vanbreda Soenen nemen samen met jou je onderneming onder de loep om een verzekeringspakket samen te stellen dat perfect aansluit op de risico's van je organisatie. Zo profiteer je naast aantrekkelijke premies ook van exclusieve uitbreidingen op je polissen.

CTA Image

Graag bespre­ken we jouw winkelportefeuille!

Onze experts staan paraat om een op maat gemaakt verzekeringspakket voor jou en je bedrijf te ontwikkelen, afgestemd op je onderneming of franchise.

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.