Pensioen

Pensioensparen: de sleutel tot een zorgeloze toekomst

Garandeer financiële zekerheid voor je oude dag met een slim pensioenspaarplan. Je pensioen lijkt misschien nog ver weg en iets waar je je later pas zorgen over hoeft te maken. Maar niets is minder waar. Hoe eerder je begint, hoe meer tijd je geld heeft om te groeien en hoe hoger het uiteindelijke bedrag zal zijn. Door te kiezen voor pensioensparen open je de deur naar de levensstijl die je wenst, ook na je pensioen.

GUSF07035

Persoonlijke aanpak en flexibele, op maat gemaakte oplossingen

Verschillende types pensioensparen met vele voordelen

Jarenlange expertise in pensioenplannen

Gevestigde naam in de branche met een zeer hoge klanttevredenheid

Ervaar de uitzonderlijke toewijding van ons team

Bij Vanbreda Soenen zijn we vastbesloten om een diepgaande samenwerking uit te bouwen met jou. Of je nu aan het begin van je carrière staat of dichter bij je pensioen komt, wij begrijpen je unieke behoeften. Onze expertise gecombineerd met onze persoonlijke aanpak maken van ons de ideale partner voor je pensioenverzekering.

Onze troe­ven

Per­soon­lij­ke aanpak

Wij luisteren aandachtig naar je verhaal en leveren een op maat gemaakte oplossing. Je kan rekenen op een partnership waarin je individuele doelen en dromen de hoogste prioriteit hebben.

Maat­werk

Onze expert zorgt ervoor dat je pensioenspaarplan niet alleen aan je financiële doelstellingen voldoet, maar ook een weerspiegeling is van je unieke levensstijl en toekomstvisie.

Uit­ge­brei­de expertise

Profiteer van onze jarenlange ervaring in pensioenplanning. Onze expertise stelt ons in staat om te anticiperen op je huidige situatie en ook om rekening te houden met uitdagingen in de toekomst.

Dicht­bij huis

Met een kantoor dichtbij huis heb je altijd een vertrouwd gezicht in de buurt. Of het nu gaat om een informele babbel, om nieuwe doelstellingen te bespreken of om vragen te beantwoorden, onze deur staat altijd voor je open.

Innovatieve pensioenspaarproducten op maat

Pensioensparen is meer dan een noodzaak, het is een strategische stap naar financiële vrijheid en gemoedsrust op latere leeftijd. Wij ondersteunen je met onze innovatieve pensioenspaarproducten. Onze oplossingen zijn zorgvuldig ontworpen om stabiele en veilige rendementen te voorzien.

We begrijpen dat iedereen uniek is, daarom zijn onze oplossingen flexibel. Samen bespreken we jouw mogelijkheden, analyseren we je situatie en toekomstplannen. Op basis hiervan stelt je persoonlijke adviseur een pensioenspaarplan op maat samen, volledig afgestemd op jouw behoeften.

Onze oplos­sin­gen

Pen­si­oen­spa­ren

Door een pensioenspaarverzekering af te sluiten, stel je je levensstandaard na je pensioen veilig. Zo kan je zorgeloos genieten van de mooie momenten, zonder je druk te maken over financiële kwesties. Het is jouw ticket naar een comfortabele en zorgeloze oude dag.

Bovendien profiteer je met je pensioenverzekering van een hele reeks voordelen. Denk aan fiscale aftrekbaarheid, een gewaarborgd rendement en een bijzonder beschermingsfonds. Overleg met onze expert en bespreek de voordelen voor jou.

Lan­ge­ter­mijn sparen

Kijk vooruit en stel je financiële toekomst veilig, met als leuk extraatje een aanzienlijk belastingvoordeel. Met langetermijnsparen bouw je een stevig financieel vangnet op en optimaliseer je tegelijkertijd je belastingbijdrage waardoor je weer efficiënter kan sparen.

Geniet van de zekerheid van stabiele rendementen en spaar slim.

Groeps­ver­ze­ke­ring

Heeft je werkgever een groepsverzekering voor je afgesloten? Dan kan deze verzekering een breed scala aan waarborgen omvatten, waaronder pensioen, overlijden, arbeidsongeschiktheid en hospitalisatie. Dit aanvullend pensioenplan zit boordevol voordelen voor je toekomst. Zo wordt het aanvullend pensioen gunstiger belast bij uitkering en mag je het kapitaal ook gebruiken voor de aankoop of renovatie van vastgoed.

Ontdek de voordelen van een groepsverzekering en bespreek dit met onze adviseur.

CTA Image

Inves­teer in je toe­komst, start met pensioensparen

Ontdek hoe Vanbreda Soenen je helpt bouwen aan een financieel zorgeloze toekomst.

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.