Cybe & fraude

Laat je geen hack zetten

Zowel voor kleine ondernemers als multinationals is bescherming essentieel. De combinatie van een cyber- en fraudeverzekering biedt ondersteuning bij veelvoorkomende economische delicten, zowel online als offline. Vanbreda Soenen staat voor je klaar wanneer jouw bedrijf te maken krijgt met bekende incidenten, zoals hacken, phishing en diefstal.

MASF11085 2

Meer dan tien jaar ervaring

Een uitgebreid internationaal netwerk van gespecialiseerde verzekeraars

Deskundigen op het gebied van cyber en fraude

Aantrekkelijke premie

Phishingservice in 3 delen

Cyberpreventie workshops

Bescherm je (digitaal) kapitaal

Elk bedrijf moet zich wapenen tegen cybercriminaliteit. De afgelopen jaren werd ongeveer de helft van de Belgische bedrijven getroffen door een cyberaanval. De financiële gevolgen van zo'n aanval zijn vaak aanzienlijk. De afgelopen jaren zagen we in België incidenten met extreem hoge schadekosten.

Fraude vindt ook plaats buiten de computer. Naast cybercriminaliteit melden Belgische bedrijven nog meer strafbare feiten, zoals oneerlijkheid, valsheid in geschrifte, diefstal, verduistering en oplichting. Een groot deel hiervan wordt pas ontdekt tijdens bedrijfscontroles.

Investeer in je bedrijf met de combinatie van een cyber- en fraudeverzekering.

Cyberverzekering

Een cyberverzekering beschermt het bedrijf tegen verschillende soorten cyberincidenten, zoals phishing, afpersing, datalekken, virussen, GDPR-boetes en dure hulp. Je bent gedekt voor de schade die je ondervindt. Een cyberverzekering bestaat uit drie belangrijke luiken.

Onze oplos­sin­gen

247 hulp via een hulplijn

Inclusief crisis-, IT-, juridische en PR-ondersteuning.

Een waar­borg voor eigen schade

Voor verdediging, verspreiding van virussen, verspreiding van corrupte gegevens en programma's, blokkering, vernietiging, wijziging, verstoring en multimedia-aansprakelijkheid.

Een waar­borg voor scha­de aan derden

Voor verdediging, verspreiding van virussen, verspreiding van corrupte gegevens en programma's, blokkering, vernietiging, wijziging, verstoring en multimedia-aansprakelijkheid.

Fraudeverzekering

Een fraudeverzekering kan een waardevolle aanvulling zijn op de cyberverzekering, propertypolis en huidige preventieplannen binnen jouw onderneming. Met een fraudeverzekering van Vanbreda Soenen beperk je de financiële gevolgen, zelfs wanneer het geen cyberincident betreft. Bescherm jouw bedrijf tegen:

  • Identiteitsdiefstal
  • Vervalsing van documenten
  • Expertisekosten voor onderzoeken
  • Kosten voor het herstellen van gegevens
  • Verduistering
  • Bedrog
  • Corruptie
  • CEO-fraude
  • Diefstal

Phishing as a service

Maak je cybersecurity compleet met onze phishingservice in 3 delen.

We maken je bewust

We transformeren jouw medewerkers tot een 'menselijke firewall'. Ze ontvangen training om phishing te identificeren en te voorkomen.

We leiden je op

We bieden professionele trainingsprogramma's aan. Jouw werknemers leren hoe ze in de praktijk moeten handelen. We leren hen onder andere frauduleuze e-mails te onderscheppen, laten de gevolgen van dataverlies zien en verduidelijken de privacywetgeving.

We rapporteren

We geven je inzicht in potentiële digitale gevaren en ondersteunen je met de cyber- en fraudeverzekering.

Investeer in je onderneming met een verzekering

Door een cyber- en fraudeverzekering af te sluiten, investeer je in jouw bedrijf en creëer je een veilige omgeving voor de lange termijn. Bij Vanbreda Soenen richten we ons op het beschermen van jouw kernactiviteiten en financiële balansen. Onze specialisten werken nauw samen met gespecialiseerde verzekeraars wereldwijd.

Bij ons ontmoet je ervaren cyber- en fraude-experts met achtergronden in de juridische, verzekerings- en IT-sector. Ze ondersteunen je op de juiste manier en brengen jouw risicoprofiel in kaart.

CTA Image

Neem actie tegen cyber en fraude!

Vanbreda Soenen heeft jarenlange ervaring op het gebied van cyberverzekeringen. We werken dagelijks aan diverse cyber- en fraudezaken. Daarom garanderen we je de beste kwaliteit tegen een gunstige premie.

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.