IT

Verbonden met verzekeringen voor IT-professionals

Als IT-onderneming ga je steeds complexere uitdagingen aan met al even complexe software en hardware. Daarnaast neemt de interconnectiviteit tussen jouw organisatie, klanten en onder meer externe ICT-consultants fors toe. Deze evolutie zorgt ervoor dat aansprakelijkheid meer dan ooit de achillespees vormt van IT-bedrijven. Daarom helpen we je bij Vanbreda graag bij het uitstippelen van een 360°-verzekeringspolis op maat van ondernemingen met een hart voor technologie, communicatie en elektronica.

JLPSF07487

Volledige ontzorging van A tot Z

Juridische ondersteuning

Aangepaste aansprakelijkheidspolis

Eén centraal contactpunt

Snelle en efficiënte schadeafhandeling

Sluit je verzekeringen aan bij de nieuwste technologieën

Cloudcomputing, kunstmatige intelligentie, big data, GDPR, outsourcing en consolidaties - zowel de technologie, wetgeving als de sector zelf veranderen in een razendsnel tempo. Dit heeft tot gevolg dat de verzekeringspolissen van IT-bedrijven vaak verouderd of ontoereikend zijn, wat bedrijven helaas pas ontdekken wanneer er een schadeclaim wordt ingediend.

  • Onze waterdichte polissen bieden IT-bedrijven tal van voordelen, zoals:
  • Je hebt een strategie om risico's te beoordelen, beheren en beperken.
  • Je waarborgt de bedrijfscontinuïteit van je onderneming.
  • Je beschermt je organisatie tegen juridische claims.
  • Je geniet van commerciële voordelen bij het afsluiten van nieuwe contracten.
  • Je kunt eenvoudiger de juiste IT-profielen aantrekken en behouden.
  • Je anticipeert op mogelijke externe claims bij overnames of consolidaties.
Voor de ICT-sector is het soms niet eenvoudig om het onderscheid te maken tussen een aansprakelijkheidsdossier of cyberschade. Vanbreda Soenen kan je hier perfect bij helpen.

Geef je verzekeringspolis een update

Helaas kan er soms iets fout gaan, ook al wensen we je dat natuurlijk niet toe. Er kan bijvoorbeeld een fout in de code sluipen, een software-update kan de workflow van je klant verstoren of hackers kunnen je systemen platleggen met een verwoestende cyberaanval. In dergelijke situaties kan je bedrijf aansprakelijk worden gesteld voor de financiële gevolgen. Ontdek hier welke verzekeringen je bij Vanbreda Soenen kunt aanpassen; of neem contact met ons op voor meer informatie.

GIOF02695

Beroeps­aan­spra­ke­lijk­heid

Bescherm je organisatie tegen contractuele schade met een BA beroepsverzekering. Zo zorg je voor gemoedsrust voor zowel jezelf als je medewerkers om het beste van zichzelf te geven.

BA Exploitatie/​Na Levering

Breid je aansprakelijkheidsverzekering uit met een burgerlijke aansprakelijkheid voor exploitatie en na levering. Op deze manier is je bedrijf gedekt voor schade aan derden veroorzaakt tijdens onder andere de exploitatie van je zaak en/of door de levering van producten.

Cyber­ge­va­ren

Zelfs de best mogelijke beveiliging kan het risico op een externe cyberaanval of een cyberincident door menselijke fouten niet volledig uitsluiten. Een cyberverzekering voor bedrijven dekt financiële schade als gevolg van een cyberincident en biedt gepersonaliseerde ondersteuning.

Bestuurs­aan­spra­ke­lijk­heids­ver­ze­ke­ring

Verschillende internationale zaken hebben aangetoond dat bestuurders persoonlijk aansprakelijk kunnen worden gesteld als bijvoorbeeld een datalek of cybercriminaliteit het directe gevolg is van slecht management.

Phis­hing as a Service

Identificeer proactief zwakke plekken in je cyberbeveiliging en voorkom zo grote schade.

Employ­ee Benefits

In de strijd om talent spelen extralegale voordelen een belangrijke rol. We adviseren en begeleiden IT-professionals bij het opzetten van een passend en marktconform Employee Benefits-pakket. Hierbij kijken we zowel naar verplichte verzekeringen zoals een arbeidsongevallenverzekering, als aantrekkelijke extra's zoals pensioenfondsen en bonusplannen gekoppeld aan je doelen.

Ver­ze­ke­ring bedrijfsvoertuig

Bedrijfsvoertuigen bieden zowel voor werkgevers als werknemers aantrekkelijke extralegale voordelen. Het is natuurlijk ook belangrijk dat je wagenparkverzekering soepel verloopt. Naast de verplichte BA-verzekering voor schade aan derden analyseren we welke strategische omniumverzekering de beste oplossing biedt voor jouw organisatie.

All Risk-ver­ze­ke­ring

Vooral voor IT-bedrijven betekent het verlies van laptops, computers of andere elektronische apparatuur een negatieve financiële impact. Vul daarom je brandverzekering aan met een optionele All Risk-verzekering voor zowel losse als vaste elektronica.

CTA Image

Van­b­re­da Soe­nen zet je ver­ze­ke­rin­gen op één lijn met je IT-organisatie.

Neem nu contact op!

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.