Arbeidsongevallen

Op maat gemaakte arbeidsongevallenverzekering

Als ondernemer wil je het beste voor zowel jezelf als je team. Wees daarom proactief en zorg voor een heldere arbeidsongevallenverzekering. Het afsluiten van een dergelijke verzekering is verplicht. Binnen de wettelijke kaders zoeken we samen met jou naar de ideale verzekeringsoplossing voor jouw onderneming.

MASF04491

Doelgerichte en persoonlijke benadering

Betrokken begeleiding en monitoring

Ondersteuning bij conflicten en ingewikkelde ongevallen

Een passende Employee Benefits-strategie

Zonder zorgen op de werkvloer

Een arbeidsongevallenverzekering beschermt jou en je werknemers tegen de financiële gevolgen van ongevallen op het werk en tijdens het woon-werkverkeer. Het is de enige verplichte verzekering die je voor je werknemers moet afsluiten.

Bij Vanbreda Soenen bieden we een basispolis aan die we kunnen uitbreiden op basis van de behoeften van jouw bedrijf. Met een basispolis ben je gedekt voor alle garanties die je in de arbeidsongevallenwet tegenkomt. Dit omvat onder andere compensatie voor verlies van salaris en uitkeringen in het geval van een dodelijk arbeidsongeval of blijvend letsel, aanzienlijke medische kosten en verkeersongevallen.

Je kunt ook op ons vertrouwen bij geschillendossiers en ingewikkelde ongevallen. Met de meeste verzekeraars hebben we Service Level Agreements (SLA) afgesloten om je werknemers optimaal te verzekeren. Zo zorgen we ervoor dat een arbeidsongeval correct wordt gecategoriseerd en je kunt rekenen op de juiste voorwaarden.

Onze experts maken een financiële analyse voor jou. Zo krijg je een duidelijk beeld van de financiële impact van arbeidsongevallen en het risico erop. Je laat veiligheid vooropstaan en versterkt je onderhandelingspositie ten opzichte van de verzekeraar.

Bij Vanbreda Soenen onderzoeken we hoe we je polis kunnen aanvullen met nuttige extra's die je de duidelijkheid bieden die je verdient. We zijn ook je betrouwbare adviseur bij geschillen en complexe dossiers.

Aanvullende verzekeringen

Grijze zone tussen werk en privé

Het onderscheid tussen werk en privé is niet altijd even duidelijk. Stel, je werknemer glijdt uit bij het zwembad van het hotel tijdens een zakenreis of raakt betrokken bij een ongeval op weg ernaartoe. Om onenigheid te voorkomen en/of je personeel een extra legaal voordeel te geven, kun je ervoor kiezen om ook de ongevallen van je werknemers tijdens hun privéleven te verzekeren. In combinatie met de arbeidsongevallenverzekering biedt je zo een 24/7-bescherming aan.

Verzekering voor niet-werknemers

Denk ook aan je stagiaires die het risico lopen om iets te breken op de werkvloer. Kies daarom voor een aanvullende verzekering voor stagiaires, vrijwilligers of zelfstandige consultants om de financiële gevolgen van mogelijke arbeidsongevallen te beperken.

Reële lonen met Excedent-wet

De vergoeding die door de arbeidsongevallenverzekering wordt voorzien, is beperkt tot het wettelijk maximum. Steeds meer bedrijven kiezen er daarom voor om hun personeel te verzekeren voor het loon dat dit maximum overschrijdt. Met deze extra verzekering zorg je ervoor dat je werknemers verzekerd zijn voor een loon dat overeenstemt met het werkelijke salaris.

Elke dag lopen mensen blijvende arbeidsongeschiktheid op door een arbeidsongeval. Preventie en veiligheid op de werkvloer zijn dan ook essentieel. Vanbreda Soenen is niet alleen een verzekeringsmakelaar, maar ook je betrouwbare adviseur.

  • We verbeteren het algemene preventiebeleid binnen je bedrijf.
  • We bieden technische en organisatorische adviezen voor de verschillende werkplekken en productie-eenheden.
  • We ontwikkelen diverse preventie-acties en begeleiden je hierbij.
  • We geven advies over opleidingsprogramma's die bijdragen aan een veiligere werkomgeving.
CTA Image

Laten we samen jouw ver­ze­ke­rings­op­los­sing bespreken!

Bij Vanbreda Soenen staan we voor maatwerk. Daarom zoeken we samen met jou naar de oplossing die past bij jouw persoonlijke wensen en behoeften. We bekijken de meest voordelige premievoorwaarden en kiezen voor een gerichte aanpak. Op deze manier zorgen we ervoor dat jullie beschermd en zorgeloos aan het werk kunnen.

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.